1. Vzdělávání VEDOUCÍCH pracovníků školních jídelenČasová dotace: 8 h (2 bloky po 4 h)Místo konání: prostory zúčastněných škol Termín: po domluvě s ředitelem školy (květen - říjen 2014) Účastníci: z každé školní jídelny se zúčastní 1 osoba Obsah vzdělávání:
Cílem setkání je pojmenování způsobů, jak školní jídelna může pomoci k celkovému zdravému životnímu stylu dětí a jejich rodin. Program se proto primárně nezaměřuje na složení stravy apod., jde spíše o podporu v komunikaci s výchovnými pracovníky škol, dětmi a jejich rodiči. Při vzdělávání budou předány odkazy a materiály z další programů, které se zdravou výživou ve školním stravování zabývají. Vedoucí školního stravování budou moci následně
2. Vzdělávání pracovníků školních jídelenČasová dotace: 4 h (1 blok)Místo konání: prostory zúčastněných škol Termín: po domluvě s ředitelem školy (květen - říjen 2014) Účastníci: z každé školní jídelny se zúčastní min. 3 osoby Obsah vzdělávání:
Cílem setkání je pojmenování způsobů, jak školní jídelna může pomoci k celkovému zdravému životnímu stylu dětí a jejich rodin. Program se proto primárně nezaměřuje na složení stravy apod., jde spíše o podporu v komunikaci s výchovnými pracovníky škol, dětmi a jejich rodiči. Při vzdělávání budou předány odkazy a materiály z další programů, které se zdravou výživou ve školním stravování zabývají. |